Megoldásaink ingatlanvásárláshoz:

NOK Klasszik vagy NOK Rapid

CNOK ajánlatok általános jellemzői

A közösség tagjainak célja új építésű ingatlan vásárlás

Közösségi finanszírozás

Rugalmas, egyedi lehetőségekhez alkalmazkodó

Kamatmentes, változatlan, rögzített havi részletek

Szerződéses érték 10 millió és 40 millió Ft között szabadon választható

A megtakarítások kiegészülnek akár 30%-os állami támogatással

Az állami támogatás mértéke elérheti a 4.500.000 Forintot

A NOK a 2016. évi XV. törvénnyel és 115/2016. (VI.6.) Kormány-rendelettel szabályozott

A NOK működését a Magyar Nemzeti Bank folyamatosan felügyeliFigyelem:

A NOK Klasszik megoldás nyilvános felhívásait megtalálja a Nyilvános felhívás menüpontban, vagy ide kattintva.

A NOK Rapid megoldás előnyeinek kihasználásához válassza a NOK60 nemzeti otthonteremtési közösséget, amely Nyilvános felhívását megtalálja a Nyilvános felhívások menüpontban, vagy ide kattintva.

NOK Klasszik

Célirányos, valódi megtakarítási forma, mert az előtakarékossági befizetései és a kamatmentes közösségi finanszírozás megteremti az ingatlanvásárlásához szükséges összeget.

A NOK Klasszik megoldással havi részleteket fizetve vásárolhat új ingatlant, ráadásul befizetései akár 30%-os állami támogatással, havonta 25.000 Forinttal egészülhetnek ki.

Az állami támogatás összege elérheti a 4.500.000 Forintot.

Amikor előtakarékossági befizetései elérik a választott szerződéses érték 20%-át, lehetősége van ingatlanvásárlási jogosultság megszerzésére.

A NOK Klasszik termék rugalmasan támogatja az Ön ingatlanvásárlását, havi részleteken túl, rendkívüli előtakarékosságot is teljesíthet, negyedévente előtakarékossági licitajánlattal is ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhet.

Válassza a NOK Klasszik megoldást, mert a futamidő végéig nem változik a havi részlete, több millió Forintos önerő külön befizetése nélkül is vásárolhat új ingatlant, ráadásul befizetései akár 30%-os állami támogatással egészülhetnek ki.

NOK Klasszik kalkulátor

Szerződéses érték
15 000 000 Ft

15 éves futamidőre

Állami támogatással növelt szerződéses érték19 500 000 Ft
ebből állami támogatás4 500 000 Ft
Havi részlet93 833 Ft
ebből Alaprészlet83 333 Ft
ebből szervezési díj7 500 Ft
ebből a biztosítónak fizetendő életbiztosítás díj3 000 Ft
Futamidő alatti NOK KLasszik befizetés díjkedvezmények nélkül16 350 000 Ft
Futamidő alatti életbiztosítási díj befizetés díjkedvezmények nélkül540 000 Ft
100% életbiztosítási díj kedvezmény rendkívüli előtakarékosság esetén (33 havi esetén)99 000 Ft
50% szervezési díj kedvezmény előtakarékossági licit esetén (86 havi licit esetén)322 500 Ft
100% életbiztosítási díj kedvezmény előtakarékossági licit esetén (86 havi licit esetén)258 000 Ft
Futamidő alatti NOK KLasszik befizetés díjkedvezményekkel16 027 500 Ft
Futamidő alatti életbiztosítási díj befizetés díjkedvezményekkel183 000 Ft

 

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 0,5%-a, ami egyszeri díj, amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.

 

A 10 éves futamidejű NOK Klasszik kalkulátort ide kattintva éri el!

NOK Rapid

Hamarabb érheti el céljait, mert a NOK Rapid megoldással kihasználhatja a rendkívüli előtakarékosság előnyeit, ezáltal jelentősen rövidíti az ingatlanvásárlási jogosultsághoz jutás idejét.

A NOK Rapid egyedi szabályokkal rendelkező közösség. Tagjai vállalják, hogy minden naptári évben az első kiválasztásig – beleértve a jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettségük 40%-át rendkívüli előtakarékosságként befizetik.

Valamint vállalják, hogy minden kiválasztáson az aktuális hátralévő befizetési kötelezett-ségük 60%-ának megfelelő előtakarékossági licitajánlatot tesznek.

A NOK Rapid közösség egyedi vállalásait teljesítő tagok 47 hónap alatt ingatlan-vásárlási jogosultságot szerezhetnek.

Válassza a NOK Rapid terméket, mert a tagok

 • 63 %-a 2 hónap alatt
 • 96%-a 26 hónap alatt
ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhet.

Természetesen forrásai a NOK Rapid termék esetében is 30%-os állami támogatással, akár 4.500.000 Forinttal egészülhetnek ki.

NOK Rapid kalkulátor

Szerződéses érték
15 000 000 Ft

15 éves futamidőre

Állami támogatással növelt szerződéses érték19 500 000 Ft
ebből állami támogatás4 500 000 Ft
Havi részlet95 333 Ft
ebből Alaprészlet83 333 Ft
ebből szervezési díj9 000 Ft
ebből a biztosítónak fizetendő életbiztosítás díj3 000 Ft
Futamidő alatti NOK Rapid befizetés díjkedvezmények nélkül16 620 000 Ft
Futamidő alatti életbiztosítási díj befizetés díjkedvezmények nélkül540 000 Ft
50% szervezési díj kedvezmény a futamidő alatti naptári évek első kiválasztásáig történő a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-ának megfelelő rendkívüli előtakarékossági befizetés esetén (85 havi részlet)382 500 Ft
50% szervezési díj kedvezmény előtakarékossági licit esetén (64 havi licit esetén)288 000 Ft
100% életbiztosítási díj kedvezmény a futamidő alatti naptári évek első kiválasztásáig történő a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-ának megfelelő rendkívüli előtakarékossági befizetés esetén (85 havi részlet)172 000 Ft
100% életbiztosítási díj kedvezmény előtakarékossági licit esetén (64 havi licit esetén)192 000 Ft
Futamidő alatti NOK Rapid befizetés díjkedvezményekkel15 949 500 Ft
Futamidő alatti életbiztosítási díj befizetés díjkedvezményekkel93 000 Ft

 

A NOK Rapid közösség jellemzői

A közösség tagjai minden naptári évben az első Kiválasztásig - beleértve a hiányzó tagi befizetés megelőlegezésére vonatkozó jogosultság megszerzését követő időszakot is - a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-ának megfelelő alaprészletet és a hozzá tartozó szervezési díjat rendkívüli előtakarékosságként, illetve előtörlesztésként igazolható módon befizetik a Közösség számlájára.

A közösség tagjai minden Kiválasztáson a hátralévő befizetési kötelezettségük 60%-ának megfelelő licitajánlatot tesznek.

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 1%-a egyszeri díj amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.

Segítség a Kalkulátor használatához

 • A NOK Klasszik esetében választható futamidő:120 vagy 180 hónap
 • A NOK Rapid esetében a futamidő:180 hónap
 • Szerződéses érték: a Tagot terhelő minden fizetési kötelezettség alapja.
 • Állami támogatás: a Tag jogosultsága esetén a Szerződéses értéket kiegészítő Állami Támogatás összege. Mértéke az alaprészlet 30%-a, de maximum havi 25 000 Ft.
 • Támogatott szerződéses érték: a Szerződéses érték és az Igényelt állami támogatás összege. Új építésű ingatlan vásárlásra fordítható összeg.
 • Havi részlet: a havi alaprészlet, a havi szervezési díj és a havi hitelfedezeti életbiztosítási díj összege.
 • Havi alaprészlet: a Szerződéses érték és a Futamidő hányadosa.
 • Hitelfedezeti életbiztosítás díja: a Tag által a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizetendő életbiztosítás havidíja.
 • Szervezési díj: a Szervező a Közösség szervezésével és működtetésével, illetve a Tag tagi mivoltával, az ezzel kapcsolatos teendőkkel összegfüggésben felmerült költségeire felszámított, havonként esedékes díja.
 • A teljes futamidő alatti befizetés: a Havi részlet és a hónapokban számított Futamidő szorzata.
 • Regisztrációs díj: a Regisztrációs díj a Tagot terhelő egyszeri díj, amelynek megfizetése az Előzetes Megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti befizetés a Regisztrációs díjat nem tartalmazza.
 • Vagyonbiztosítás díja: a Tagot terheli az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg.

Az egyes díjak mértékét a Tagot terhelő valamennyi díjról költségről szóló tájékoztatás tartalmazza, amelyeket megtalál honlapunk Dokumentumok menüpontjában.